Älyvaraaja

Ominaisuudet

Järjestelmän käyttöliittymä

Älyvaraajan käyttöliittymä tekee lämminvesivaraajan hallinnan yksinkertaiseksi. Älyvaraaja kulkee aina mukana taskussasi ja voit ohjata sitä mistä tahansa.

Mukavuustilojen hallinta

Valitse kolmesta eri käyttötavasta se, joka sopii parhaiten sinulle: säästö, normaali tai luksus. Älyvaraaja lämmittää vettä juuri sinun tarpeesi mukaan. Jos sinulla on tuntihinnoiteltu sähkösopimus, älyvaraaja lämmittää silloin kun se on sinulle edullisinta.

Lomakalenteri

Kun lähdet matkalle voit käyttää älyvaraajan lomakalenteria, jossa voit asettaa lähtöpäivän ja kotiinpaluuajan. Älyvaraaja ei lämmitä turhaan lomasi aikana, mutta varmistaa, että kotona on lämmintä vettä tullessasi takaisin.

Kulutusseuranta

Lämpimän veden käyttö vaihtelee paljon taloudesta toiseen, mutta harva on tietoinen oman kulutuksensa tasosta. Älyvaraaja seuraa kuinka paljon energiaa kuluu veden lämmitykseen. Käyttöliittymästä näet myös paljonko lämmintä vettä kuluu litroina. Lisäksi Älyvaraaja vertaa kulutustasi keskimääräiseen lämpimän veden kulutukseen ja kertoo millainen sinun kulutuksesi on ja voisitko vielä säästää.

Vuotovahti

Vesivuodot ovat ikävimpiä vahinkoja, joita omakotitalossa voi sattua. Lämminvesivaraajien vuodot ovat onneksi hyvin harvinaisia, mutta niitäkin voi sattua. Älyvaraajassa on anturi, joka havaitsee mahdollisen vuodon ja hälyttää asiasta palvelun tilanneille.

Seuranta

Mielestämme älykkyyteen kuuluu myös turvallisuus. Siksi teimme ִÄlyvaraajaan seurantaohjelman, joka tunnistaa mm. ylikuumenemisen, jäätymisen, vuodot ja mahdolliset yhteysongelmat. Älyvaraajan seuratessa näitä asioita puolestasi, jää sinulle aikaa muuhun.

Laajennettu takuu

Kaukora Oy myöntää Jäspi Älyvaraajalle viiden (5) vuoden takuun, edellyttäen että asennus on tehty ohjeiden ja ehtojen mukaisesti ja tuotetta on käytetty käyttöehtojen mukaisesti. Laajennettu takuu tulee voimaan Standard- ja Premium-palvelusopimuksissa.

Kysyntäjousto

Perinteisistä varaajista poiketen Älyvaraaja saa tietoa sähkömarkkinoista ja pystyy ottamaan huomioon tuotanto- ja kysyntävaihtelut lämmitysaikataulussa. Tästä hyötyvät monet osapuolet: eniten saastuttavien varavoimalaitosten käyttötarve vähenee, edistykselliset energiayhtiöt voivat vähentää kustannuksia kysyntäjouston avulla ja pystyvät tarjoamaan Älyvaraajan käyttäjille edullista sähköä ja palveluita.

Näin Älyvaraaja mullistaa kodin lämmityksen - tilaa uutiskirjeemme!

Älyvaraaja saapuu kauppoihin 2018. Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun Älyvaraaja on saatavana kotiisi. Yhteystietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Tule mukaan luomaan kestävämpää tulevaisuutta!

Liity nyt

Kiinnostuitko Älyvaraajasta?