Älyvaraaja

Tietoa meistä

Kaukora Oy

Kaukora Oy on LVIS-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa
Kaukora Oy on perustettu vuonna 1976, ja tähän päivään mennessä Kaukora Oy on valmistanut yli 500 000 Jäspi-lämmityslaitetta.
Kaukora Oy:n tuotteet valmistetaan nykyaikaisin menetelmin ja konein. Luotettavuus, toimivuus, kestävyys ja tehokkuus ovat itsestäänselvyyksiä Jäspi-tuotteissa. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli 26 milj. EUR, josta viennin osuus oli kolmannes. Tärkeimpiä vientimaita ovat Ruotsi, Venäjä, Saksa, Iso-Britannia ja Ranska. Jäspi-tuotteet valmistetaan Kaukora Oy:n tehtailla Raisiossa ja Turussa ja niille on myönnetty kotimaisen tuotannon Avainlippu-tunnus.

There Corporation

Vaasan energiakeskittymässä toimiva There Corporation on Suomen johtava kuluttajien energiahallintapalveluiden toimittaja. Yrityksen missiona on luoda uutta arvoa energiasta digitalisoimalla kuluttajien lämmitysjärjestelmiä.

Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähkö on valtakunnallinen sähkö- ja lämpöenergiaa toimittava energiakonserni ja Suomen suurimpia tuulisähkön tuottajia. www.vaasansahko.fi

 

Näin Älyvaraaja mullistaa kodin lämmityksen - tilaa uutiskirjeemme!

Älyvaraaja saapuu kauppoihin 2018. Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun Älyvaraaja on saatavana kotiisi. Yhteystietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Tule mukaan luomaan kestävämpää tulevaisuutta!

Liity nyt

Kiinnostuitko Älyvaraajasta?